Geneva

Geneva L i hvit

Sveitsisk eleganse og kvalitet

Sveitsiske Geneva Lab er kjent for sitt enkle, men sofistikerte design. Merket blir lovprist av en rekke eksperter innen industridesign, mote og avansert teknologi. Gjennomgående er at produkter fra Geneva Lab blir sett på som en perfekt balanse mellom ytelse, enkelhet, stil og bærekraftighet.

Geneva Lab revolusjonerte hjemmekinomarkedet allerede i 2006 ved å integrere en iPod dock i et høykvalitets stereoprodukt. Førsteklasses materialer skjuler patentert teknologi som komprimerer musikkfiler til tredimensjonale lydbilder – alt i ett kabinett.

Ved oppstarten hyllet bladet WIRED Geneva Sound System som ”en Steinway” hvor konkurrentene låt som lekepiano. Mange kjente produsenter har siden forsøkt å etterligne Geneva Sound System, men ingen er verken over eller ved siden av når det kommer til sofistikert enkelhet.

Geneva Sound System er fremdeles det eneste teknoproduktet av slikt format som blir solgt i verdens ledende moteforretninger. Geneva er lidenskapelige opptatt av sine produkter. Bedriften har ett eneste mål for øyet: Å skape det beste produktet i sin kategori, med et overlegent design, og en brukervennlighet som skaper ren glede i lang tid.